JUNE 2014 BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION

FINAL TIMETABLE

  DATE

SUBJECT CODE

SUBJECT/PAPER

DURATION

TIME

Monday,

16th June, 2014

001/2

English Language 2

(Essay)

1 hour

9.00 a.m. – 10.00 a.m.

001/1

English Language 1 (Objective)

45 minutes

10.00 a.m. – 10.45 a.m.

022/2

Religious and Moral Education 2  

(Essay)

1 hour

1.00 p.m. - 2.00 p.m.

022/1

Religious and Moral Education 1  

(Objective)

45 minutes

2.00 p.m. – 2.45 p.m.

Tuesday,

17th June, 2014

 

 

 

 

 

033/2

Integrated Science 2

(Essay)

1 hour 15 minutes

9.00 a.m. – 10.15 a.m.

033/1

Integrated Science 1 (Objective)

45 minutes

10.15a.m. – 11.00 a.m  

053/2-055/2

Basic Design and

Technology 2

(Essay)

1 hour 15 minutes

1.00 p.m – 2.15 p.m

053/1-055/1

Basic Design and

Technology 1

(Objective)

40 minutes

2.15 p.m. – 2.55 p.m.

Wednesday,

18th June, 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

030/2

Mathematics 2

(Essay)

1 hour

9.00 a.m. – 10.00 a.m.

030/1

Mathematics 1

(Objective)

1 hour

10.00 a.m. – 11.00 a.m.

003/2-013/2

Ghanaian Language 

and Culture 2

(Essay)

1 hour

1.00 p.m – 2.00 p.m

003/1-013/1

Ghanaian Language

 and Culture 1

 (Objective)

45 minutes

2.00 p.m. – 2.45 p.m.

 

Thursday,

19th June, 2014

020/2

Social Studies 2

(Essay)

1 hour

9.00 a.m. – 10.00 a.m.

020/1

Social Studies 1

(Objective)

45 minutes

10.00 a.m – 10.45 a.m

002/2

French 2

(Essay)

45 minutes

1.00 p.m. – 1.45 p.m.

002/1

French 1

(Objective)

1 hour

1.45 p.m. – 2.45 p.m.

Friday,

20th  June, 2014

 

 

 

 

070/2

Information and Communication

Technology 2

(Essay)

1 hour 15 minutes

9.00 a.m. - 10.15 a.m.

 

 

070/1

Information and Communication

Technology 1 (Objective)

45 minutes

10.15 a.m. – 11.00 a.m.

 

 

  

NOTES

 

1.      Both papers for each Subject are to be taken at one sitting without break.

2.      DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

               Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the  

                question paper should be followed.

3.       EXTRA TIME FOR BLIND, DEAF AND DUMB CANDIDATES

              Blind, Deaf and Dumb candidates are to be allowed one and half (1½) times the time allotted to           

             other candidates.

 

 

 


 

 


© 2012. All rights Reserved. WAEC Ghana